Sivut

torstai 10. marraskuuta 2011

Mimax ja rusetteja

Kun tänään tulin kotiin ja kävin postilaatikolla, minua kohtasi iloinen yllätys; paksu kirjekuori. Puoliksi juoksin kotiin ja repäisin kuoren auki. Niinpä niin, Mimaxin tilaus, tätä odotettiin kaksi kokonaista, pitkää päivää. (Ei vaan, oikeasti rakastan sitä kuinka nopea toimitus Mimaxilla on.)


Eli, täytyipä minunkin hyödyntää toi 10% kaikista Konad-tuotteista tarjous, ja tilasin pitkään himoitsemani valkosen leimauslakan (rakastan muuten tuota pulloa, se on hieno) ja laatat m45, m57 ja m59. Postikulujen kanssa nämä maksoivat alle 19 euroa. Tykkään!

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaisitte aloittaa kynsienlaiton, mutta tajuatte että sitä ennen on kymmenen muuta asiaa tehtävänä. Niin, jouduin ensin siivoamaan, ja vasta sitten pääsin uusien juttujen pariin.

Ja tälläisethän kynsistä loppujen lopuksi sitten tuli:


Tuo nimettömän kynsi ei onnistunut ihan suunnitelmien mukaan. On oikeasti ärsyttävää kun kynnet ovat niin pitkät että samaa kynttä pitää leimata kaksi kertaa. Ja sitten saattaa mennä helposti pieleen. Mutta muuten nuo ovat ihan kivat.

Lakat joita käytin:

Pohjalla Wild and Crazyn Kilimanjaro, leimauksessa käytin tuota Konadin leimauslakkaa, rusetit tein H&M:n lakalla u must have this ja Maybellinen lakalla Deep Blue.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti