Sivut

torstai 2. helmikuuta 2012

Cupcake

Jepjep. Nyt on pitänyt vähän hiljaista, kun koeviikko ja kaikki mahdollinen. Kynsien lakkailuun ei siis ole paljoa jäänyt aikaa, nämä nykyisetkin ovat olleet kynsissä viikonlopusta asti. No, huomenna helpottaa ja kynnetkin saavat taas uuden kuosin. (Varsinkin kun posti toi eilen koeviikkoni iloksi Konadin mustan leimauslakan Cesarsshopista)

Tällä hetkellä kynsissä siis nämä, oli pakko itsekin päästä kokeilemaan erästä tapaa laittaa kynnet:



 
Ja sitten takaisin saksankirjojen pariin. 
(On muuten loppuun pakko hehkuttaa, että koeviikko on mennyt erittäin mahtavasti ja olen kaikilla mahdollisilla tavoilla ylpeä itsestäni. Tosin, nyt on koettu kaikki mahdolliset nukkumisajat, yhdeksältä nukkumaan ja viideltä herätys, kymmeneltä nukkumaan ja kuudelta herätys, yheltätoista nukkumaan ja puoli kuudelta herätys ja tunnin päiväunet. Niin mikä tasainen unirytmi?)

2 kommenttia:

  1. Kohta minunkin on pakko tehdä muffinssikynnet kun niitä näkee kaikkialla;)! Vielä ei vaan ole ollut siihen inspiraatiota.
    Hyvin onnistuneet ja maukkaan näköiset nämä sinun kyntesi! Tule osallistumaan mun blogin rakkausaiheiseen kynsikilpailuun:) (Jos en ole sulle vielä sitä mainostanut)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasia sit vaan tekeen! Ja kiitti (:

      Joo, käyn jossain välissä kurkkaamassa!

      Poista